Το epirusmeteo.gr από τα πρώτα σε επισκεψιμότητα site στα Γιάννενα! Δείτε τη λίστα με τη σειρά κατάταξης
Πολύ μεγάλη υποστήριξη έχουν δείξει οι Γιαννιώτες στο “δικό τους site καιρού”, το site όπου παράγει καθημερινά τοπικές προγνώσεις, δίνοντας βάση στα ιδιαίτερα γεωμορφολογικά χαρακτηριστικά της Ηπείρου. Το epirusmeteo.gr έχει γίνει καθημερινή συνήθεια τόσο στα Γιάννενα όσο και σε ολόκληρη την Ήπειρο και αυτό “με το σπαθί του”, καθώς προσπαθεί συνεχώς να παράγει όσο το δυνατόν αξιόπιστες τοπικές προγνώσεις καιρού.

Σύμφωνα με τη μηχανή μέτρησης επισκεψιμότητας ALEXA.COM, το epirusmeteo.gr, αν και μονοθεματικό, καθώς αναφέρεται κυρίως σε καιρικές προγνώσεις και νέα για τον καιρό, κατάφερε να βρίσκεται μέσα στην πρώτη τριάδα των ιστοσελίδων των Ιωαννίνων, μετά τα ειδησεογραφικά site, epirusgate.blogspot.gr (1η θέση όχι μόνο σε Ήπειρο αλλά και στη δυτική Ελλάδα) και epiruspost.gr (2η θέση).

Η ομάδα του epirusmeteo.gr ευχαριστεί θερμά το κοινό των Ιωαννίνων και της Ηπείρου για την εμπιστοσύνη που τους δείχνουν και υπόσχεται να συνεχίσει να παρέχει έγκαιρες και αξιόπιστες τοπικές προγνώσεις καιρού.
Επιτυχία μας η αναγνώρισή σας!

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με την κατάταξη. όπως αυτή καταγράφτηκε το πρωί της Δευτέρας 07 Νοεμβρίου 2016, σύμφωνα με τις μετρήσεις του alexa.com

rank-epirusmeteo-alexa

Επισκεφθείτε και κάνετε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τον καιρό στην Ήπειρο
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.