Ζέστη και υγρασία το Σαββατοκύριακο στην Ήπειρο

Ένα ζεστό Σαββατοκύριακο αναμένουμε στην Ήπειρο, με σχετικά υψηλά ποσά υγρασίας, ενώ τοπικές μπόρες αναμένουμε στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας. Πιο αναλυτικά:

Σάββατο (2/7/2016): Ηλιοφάνεια θα επικρατεί αρχικά στην Ήπειρο το Σάββατο με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, οι οποίες από το μεσημέρι στα ορεινά και ημιορεινά θα αυξηθούν, ενώ θα σημειωθούν τοπικές μπόρες σε ορεινές περιοχές των νομών Άρτας και Ιωαννίνων. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς στα πεδινά και ημιορεινά τμήματα, τους 30 παραθαλάσσια και τους 26 με 27 στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 2 με 3 μποφόρ και τοπικά τις θερμές ώρες της ημέρες στια παράκτιες περιοχές 4 μποφόρ.

Κυριακή (3/7/2016): Αίθριο καιρό με αρκετή υγρασία αναμένουμε την Κυριακή στην Ήπειρο, ενώ μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ορεινά. Σύντομες τοπικές μπόρες θα σημειωθούν σε ορεινές περιοχές αλλά και σε αρκετές ημιορεινές των νομών Άρτας και Ιωαννίνων. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα έχει παντού βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο φτάνοντας τοπικά τους 35 με 36 βαθμούς, ενώ σε συνδυασμό με τα υψηλά ποσά υγρασίας η αίσθηση της ζέστης θα είναι ακόμα υψηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 3 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση καιρού για περιοχές της Ηπείρου:

Ιωάννινα

Άρτα

Πρέβεζα

Ηγουμενίτσα

Κόνιτσα

Μέτσοβο

Παραμυθιά

Πράμαντα

Ζίτσα

Φιλιππιάδα

Φιλιάτες

Καναλάκι

Πάργα

Σύβοτα

Βράχος

Κανάλι

Λούρος

Γλυκή

Χ/Κ Μετσόβου

Χ/Κ Ανηλίου

Χ/Κ Βασιλίτσας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.