Λίγες ακόμα τοπικές μπόρες σήμερα Πέμπτη – Βοριάδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας από το βράδυΝεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες με τοπικές βροχές από το μεσημέρι, αρχικά στα ανατολικά ορεινά και βαθμιαία στα ημιορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της περιφέρειας, αναμένουμε την Πέμπτη 28/9. Βελτίωση του καιρού περιμένουμε από το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 με 27 βαθμούς στις παράκτιες και πεδινές περιοχές, τους 24 στα ημιορεινά και τους 19 με 20 βαθμούς στα ορεινά. Σταδιακή πτώση του υδραργύρου περιμένουμε από σήμερα το βράδυ.
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε ανατολικούς – βορειοανατολικούς έως και 5 μποφόρ.
Την Παρασκευή 30/9 περιμένουμε καλύτερες καιρικές συνθήκες, θα επικρατούν όμως λίγες νεφώσεις πυκνότερες στα ανατολικά, βόρεια και βορειοδυτικά τμήματα της περιφέρειας. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς στα πεδινά και παράκτια τμήματα, από 8 έως 22 βαθμούς στα ημιορεινά και από 6 έως 18 βαθμούς στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα ανατολικά – βορειοανατολικά έως 4 και τοπικά στις ανατολικές ορεινές περιοχές της περιφέρειας  5 μποφόρ

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Ιωάννινα

Άρτα

Πρέβεζα

Ηγουμενίτσα

Κόνιτσα

Μέτσοβο

Παραμυθιά

Πράμαντα

Ζίτσα

Φιλιππιάδα

Φιλιάτες

Καναλάκι

Πάργα

Σύβοτα

Βράχος

Κανάλι

Λούρος

Γλυκή

Χ/Κ Μετσόβου

Χ/Κ Ανηλίου

Χ/Κ ΒασιλίτσαςΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.